Een plafond isoleren in slechts 3 stappen

Door met SlimFix Deco het plafond te isoleren maakt u in een handomdraai van iedere zolder een mooie leefruimte. Op het moment dat bij traditionele systemen het lastig regelwerk pas is bevestigd, zijn de zolders met SlimFix Deco al volledig afgewerkt. De ruimte is in een fractie van de tijd klaar voor gebruik. En het enige gereedschap dat u hiervoor nodig heeft, zijn een schroevendraaier en een zaag. Wilt u eenvoudig en snel een plafond isoleren, dan is SlimFix Deco uw beste keuze!
plafond isoleren met luchtdichte profielen plafond isoleren met SlimFix Deco zolderisolatie plafond isoleren met decoratieve afwerking

Luchtdichte isolatie én decoratie in één combinatie

Ten opzichte van alle alternatieven is SlimFix Deco het meest eenvoudige systeem voor het isoleren van hellende daken tussen de gordingen. Dankzij de decoratieve isolatieplaten en de gepatenteerde Deco Klik- en Naadprofielen is een plafond isoleren kinderlijk eenvoudig. Met deze innovatieve zolderisolatie wordt een zolder in slechts 3 handelingen voorzien van een isolerend en esthetisch afgewerkt plafond. De profielen zorgen tegelijkertijd dat de constructie luchtdicht wordt afgesloten. Dit laatste is belangrijk omdat luchtkieren tot warmteverlies kunnen leiden. Het realiseren van een luchtdichte aansluiting is normaliter een zeer lastige opgave. SlimFix Deco in combinatie met het Deco-profielsysteem lost dit probleem moeiteloos voor u op zonder extra handelingen.
Dit en nog veel meer zorgt ervoor dat SlimFix Deco ook door de handige 'Doe-het-zelver' eenvoudig te monteren is.

Een plafond isoleren ging nog nooit zo snel

Een plafond isoleren met SlimFix Deco zolderisolatie gaat eenvoudig en snel dankzij:

  • De gepatenteerde profielen.
  • Het lichte gewicht van de isolatieplaten.
  • Het handzame formaat.
  • De eenvoudige verzaagbaarheid van de isolatieplaten.
  • De klemwerking van de profielen (platen blijven ook zonder afdekprofiel gefixeerd).
  • De realisatie van isolatie, decoratie en luchtdichtheid in slechts 3 handelingen.