Een plafondisolatie die de waarde van de woning verhoogt

Met SlimFix Deco plafondisolatie profiteert u niet alleen van een beter geïsoleerde woning. Door creatie van extra woonruimte en verbetering van de energielabel stijgt ook de economische waarde van uw woning.

Met plafondisolatie een extra woonruimte creëren

zolderisolatie SlimFix Deco van IsoBouw afgewerkte zolder met SlimFix Deco zolderisolatie extra woonruimte met SlimFix Deco zolderisolatie

Met SlimFix Deco plafondisolatie maakt u van iedere zolder in een handomdraai een mooie, goed geïsoleerde leefruimte. U verhoogt daarmee het woonoppervlak van een woning en daarmee automatisch de taxatiewaarde.

Meer wooncomfort

Door de goede isolerende werking van SlimFix Deco creëert u een comfortabele temperatuur in een woning. In de winter is het aangenaam warm zonder dat de thermostaat een graadje hoger hoeft. In de zomer voorkomt de plafondisolatie het opwarmen van een woning zonder kostbare energie te verspillen aan de airconditioning. Aspecten die voor een potentiële toekomstige koper van een huis van doorslaggevende betekenis kunnen zijn voor hun keuze. 

Dankzij de plafondisolatie een beter energielabel

Alle woningen moeten over een energielabel beschikken. Dit label geeft aan hoe energiezuinig een woning is. Het geeft aan toekomstige bewoners een indicatie hoe goed een huis geïsoleerd is en hoeveel energiekosten zij zullen hebben. Het spreekt voor zich dat de waarde van een huis hoger is bij een goede beoordeling en lager is bij een slechte. Bij toepassing van SlimFix Deco plafondisolatie kunt u het energielabel aanzienlijk verbeteren.