Een zolder isoleren met SlimFix Deco bespaart veel geld

Door een zolder te isoleren met SlimFix Deco zolderisolatie voorkomt uw warmteverlies. Dit kan op korte termijn al forse besparingen opleveren in uw energienota.

Met een laag investeringsbedrag een zolder isoleren

De investering van SlimFix Deco zolderisolatie bedraagt ongeveer 35 euro* per vierkante meter. Dit is veel goedkoper dan bij de traditionele manier van isoleren. Hier moet veel meer materiaal gebruikt worden, zoals regelwerk, isolatie, afdekfolie, gipsplaten, stucwerk, schildermateriaal, etc. Bovendien is een zolder isoleren met SlimFix Deco vele malen sneller. Een 'Doe-het-zelver' is dus veel eerder klaar. 

Laat men de werkzaamheden uitvoeren door een professioneel bedrijf dan zijn aanzienlijke besparingen op de loonkosten mogelijk. Deze zijn sowieso al een stuk lager omdat opdrachtgevers nu tijdelijk kunnen profiteren van een verlaagd BTW-tarief op de loonkosten.

* Afhankelijk van het type en excl. arbeid. Vraag de bouwmaterialenhandelaar of het verwerkingsbedrijf naar de actuele prijzen.

Weinig materialen bij SlimFix Deco zolderisolatie

Een zolder isoleren → hoge energiebesparingen 

30% van de warmte gaat verloren via het dak. Het isoleren van de zolderruimte is daarom de meest effectieve manier om uw energierekening te verlagen. U kunt daarom met SlimFix Deco jaarlijks een aanzienlijk bedrag besparen. Gezien de jaarlijks toenemende energieprijzen zal de investering op de lange termijn alleen nog maar meer renderen. 

Indicatieve besparingen* Gem. besparing aardgas per jaar in m3 Besparing per jaar in €
Verwarmde zolder 800 800
Onverwarmde zolder 450 450

* Bron Milieucentraal 2022